Partner in Borstvoeding Facebookgroep

De Facebookgroep Partner van Borstvoeding is speciaal voor jullie. Voor al die professionals die dag in dag uit klaar staan voor alle vrouwen die mama worden en borstvoeding willen geven. Vanaf dat eerste wonderlijke moment dat ze hun kindje aan de borst leggen, vanaf die eerste druppel. Vanaf die eerste blik van geluk maar ook de eerste traan van teleurstelling. Jullie zijn er voor mama's en hun kindjes, met al jullie zorg, passie en ervaring.

Header Partner in Borstvoeding groep BE

Voor wie is de Partner in Borstvoeding Facebookgroep?

In de Partner in Borstvoeding Facebookgroep willen wij professionals die mama's begeleiden in hun borstvoeding en werkzaam zijn in België samenbrengen. Zo willen wij een informatief platform creëren om met elkaar te praten over die passie en ervaring rondom borstvoeding, moedermelk en afkolven.

Wie zijn wij?

Wij zijn Medela en wij zijn supporter van jullie. Naast jullie inbreng en vragen zal onze borstvoedingsdeskundige Ferial in deze groep ook de laatste onderzoeken en ontwikkelingen rondom borstvoeding met jullie delen. Maar ook haar persoonlijke ervaringen en tips&tools.

Wie is Ferial?

Borstvoedingsdeskundige Ferial

Ik ben Ferial en moeder van 2 kinderen. Sinds mei 2005 werk ik met veel plezier en passie bij Medela. In de loop der jaren heb ik mijn kennis verbreed op allerlei vlakken, onder andere tijdens de opleiding van Lactatiekundige aan de Katholieke Hogeschool Limburg in Hasselt. In 2011 heb ik daar mijn certificaat behaald. Omdat ik geen medische achtergrond heb, ben ik niet gecertificeerd als IBCLC. In mijn werk vind ik het erg leuk dat ik constant gevoed word met de nieuwste onderzoeken en inzichten over borstvoeding.

Waar is de Partner in Borstvoeding Facebookgroep voor?

Stel in deze Facebookgroep je vragen, deel interessante artikelen en tips waar we allemaal wat van kunnen leren en help anderen met jouw ervaringen. Mocht je een casus uit de praktijk hebben waar je tegenaan loopt, vraag hier dan ook gerust om hulp en adviezen van collega's of van mij. Alle vragen en inzichten zijn welkom en worden gewaardeerd!

Word lid!