Overzicht: Oplossingen van Medela voor de NICU

Medela begrijpt welke problemen er zijn bij het geven van moedermelk in de afdeling neonatologie. Daarbij speelt met name de vraag of de moeder voldoende melk kan produceren en of de baby in staat is om de melk tot zich te nemen. Bij het werken aan deze uitdagingen zijn er ook nog de aspecten hygiëne en logistiek.

Wetenschappelijk onderzoek

Medela streeft ernaar uit te blinken in wetenschappelijk onderzoek. Door deze aanpak heeft het bedrijf geavanceerde borstkolf- en borstvoedingstechnologieën kunnen ontwikkelen, zelfs voor complexe situaties, zoals een vroeggeboorte. Medela werkt met ervaren medisch deskundigen en gaat wereldwijde samenwerkingen aan met universiteiten, ziekenhuizen en onderzoeksinstellingen.

Producten

Moeders helpen met het afkolven van melk is de belangrijkste doelstelling van Medela. Dat omvat ook het zorgvuldig en hygiënisch opvangen van moedermelk in BPA-vrije containers. Eenvoudige oplossingen voor dateren, bewaren, vervoer, opwarmen en ontdooien, ze dragen allemaal bij aan het veilig omgaan met kostbare moedermelk. En om ervoor te zorgen dat baby's van moedermelk profiteren, heeft Medela een gamma innovatieve producten ontwikkeld voor uiteenlopende voedingssituaties.

Voorlichting NICU professionals

Bij Medela zijn onderzoek en scholing nauw met elkaar verbonden. Medela brengt artsen en opleiders samen om professionele groei, uitwisseling van kennis en interactie met de bredere wetenschappelijke gemeenschap te stimuleren.