Medela Kennisbrief

Speciaal voor jou als professional in de geboortezorg hebben wij de Medela Kennisbrief ontwikkeld. In deze educatieve kennisbrieven lichten wij een onderwerp rondom borstvoeding of moedermelk uit en vertellen we je alles over de laatste wetenschappelijke onderzoeken omtrent dit onderwerp. 

Al bijna 60 jaar ontwikkelt Medela hoogwaardige producten rondom borstvoeding. We doen dit op basis van intensief en jarenlang wetenschappelijk onderzoek, in samenwerking met vooraanstaande onderzoekers wereldwijd. Door deze onderzoeken leren we steeds meer over lactatie, moedermelk, het natuurlijke drinkgedrag van de baby en de anatomie van de borst. Met al deze inzichten willen wij de moeder en ook jullie als professional ondersteunen, om de borstvoedingservaring van moeder en kind nog beter en prettiger te maken.

Logo Partner in Borstvoeding

Wil je op de hoogte gehouden worden over wanneer er weer een nieuwe Kennisbrief beschikbaar is? Word dan lid van onze Facebookgroep speciaal voor professionals. In deze Facebookgroep delen wij de laatste onderzoeken, maar kun je ook met andere professionals praten over borstvoeding, moedermelk en kolven.

Klik hier om lid te worden van de Partner in Borstvoeding Facebookgroep.