Onderzoek zit in het DNA van Medela

Medela is een op onderzoek gebaseerd bedrijf dat investeert in basis- en verkennend onderzoek met toonaangevende internationale opinieleiders. Dit garandeert een wetenschappelijke basis voor productinnovatie en de klinische praktijk. Door deze activiteiten brengt Medela onderzoek tot leven.
Informatieve illustratie over de continue betrokkenheid van Medela bij wetenschappelijk onderzoek

Langdurige samenwerkingsverbanden onderhouden

Basis- en verkennend onderzoek zijn langlopende activiteiten, waarvoor wij ons ook in de toekomst blijven inzetten. In de afgelopen jaren heeft Medela hechte relaties met toonaangevende onderzoekers ontwikkeld. Deze partnerschappen zijn een voorbeeld voor succesvolle samenwerking tussen de industrie en de academische wereld.

Medela zoekt voortdurend naar nieuwe partners, zoals universiteiten, ziekenhuizen en onderzoeksinstituten wereldwijd, om in deze programma's mee samen te werken.

Gevestigde uitgangspunten in twijfel trekken

De kennis die via dit verkennend onderzoek wordt vergaard, trekt de gevestigde uitgangspunten vaak in twijfel. Dit biedt een wetenschappelijke basis voor verder toegepast onderzoek, en vervolgens ook voor productontwikkeling en klinisch onderzoek. Onderzoek is een integraal onderdeel van ons innovatieproces en dit leidt tot producten die gevestigde handelswijzen uitdagen.

De ontdekkingsreis voortzetten

Medela's betrokkenheid bij onderzoek, zowel product- als niet-productgerelateerd, is meer dan een simpele bewering. Als daadwerkelijk op onderzoek gebaseerd bedrijf zal Medela haar onderzoeksreis ook in de toekomst blijven voortzetten.

Download de informatieve illustratie hier: 'Onderzoek zit bij Medela in het DNA'.