E-book – Fopspeen gids voor ouders

Wij zijn ervan overtuigd dat niets zo kostbaar is als de band tussen moeder en baby. Het koesteren van die speciale band inspireert ons als onderzoeksexperts in borstvoeding en natuurlijk zuiggedrag al 60 jaar. Het doel van deze gids is om onze kennis met jou te delen, zodat jij goed onderbouwde keuzes kunt maken rondom het gebruik van een fopspeen.

De meningen lopen uiteen als het gaat om hoe en wanneer je een speen moet gebruiken – en het is heel normaal als je daar vragen over hebt. In de fopspeen gids voor ouders lees je de belangrijkste vragen, die jij misschien ook hebt, over het gebruik van een speen: wat kan een speen voor mijn baby doen? Hoe ziet de ideale fopspeen eruit? Hoe kan ik de spenen schoon en veilig houden voor mijn baby? Wat is belangrijk om te weten als het gaat om verantwoord gebruik van een speen? Hoe en wanneer kun je een baby laten stoppen met de speen?
Dit e-book kun je gratis online lezen, maar je kunt het ook downloaden en met vrienden en familie delen.

Lees nu

Gerelateerde producten
SOFT SILICONE

Superzachte, eendelige siliconen fopspeen, ontworpen om het natuurlijke zuiggedrag van de baby te ondersteunen. Lichtgewicht en orthodontisch. ...