MyMedela app

MyMedela geeft je deskundige tips en advies. Je kunt er de belangrijkste activiteiten van je baby mee bijhouden en hij helpt je bij het kiezen van de juiste borstvoedingsproducten. Met MyMedela is het net alsof je 24 uur per dag een borstvoedingsdeskundige tot je beschikking hebt.

MyMedela breastfeeding app for mums

De voortgang van je borstvoeding en het afkolven bijhouden

Je borstvoedings- en afkolfsessies worden geregistreerd en je houdt informatie over je baby bij, zoals de lengte, het gewicht, de slaaptijden en hoe vaak je de luier verschoont.

MyMedela breastfeeding app for mums

Geen enkel belangrijk moment missen

Beheer je doelen en vier wat je hebt bereikt. MyMedela denkt met je mee en stuurt je op basis van jouw unieke gegevens en voortgang handige tips en motiverende opmerkingen.

Antwoord op je vragen

Vind de juiste antwoorden op algemene vragen over borstvoeding en borstkolven. Je hebt toegang tot educatieve informatie en tips die je helpen problemen op te lossen. Zo houdt niets je nog tegen om je doelen te bereiken.

Vol vertrouwen borstvoeding geven

Je krijgt een beter beeld van je sterke punten en herkent punten waaraan je moet werken om je doelen te bereiken. MyMedela biedt de gepersonaliseerde content die je nodig hebt om zolang je maar wilt borstvoeding te geven.

Het juiste Medela product voor jouw behoeften vinden

MyMedela’s winkeloptie met begeleiding biedt suggesties voor relevante accessoires afgestemd op jouw borstvoedingsfase, zodat je snel de producten vindt die jij nodig hebt.

Download MyMedela nu!

Je baby en jij verdienen het beste! Download MyMedela nu GRATIS om je borstvoeding tot een succes te maken!