De dubbele afkolftechnologie van Medela geeft meer voor jou en je baby. Door de 2-Phase Expression™ technologie zorgen de dubbele kolven van Medela voor een optimale melkverwijdering, waardoor je meer melk in minder tijd kunt kolven, naast vele andere wetenschappelijk bewezen voordelen.

  1. Halveert de kolftijd in vergelijking met het één voor één afkolven van de borsten
  2. Geeft een extra toeschietreflex en levert daardoor gemiddeld 18% meer melk op1
  3. Geeft melk met een hogere energiewaarde omdat je borsten beter worden geleegd
  4. Flexibel in gebruik, kan worden gebruikt als enkele of dubbele elektrische kolf

Lees meer over de dubbele elektrische borstkolven van Medela

Bekijk Freestyle Flex™

Bekijk Swing Maxi™

Voor meer vrijheid en flexibiliteit tijdens het afkolven:

Handsfree kolfbeha

1. Halveert de afkolftijd

Moeder zijn is de meest vermoeiende, maar ook meest wonderbaarlijke dagtaak die je waarschijnlijk ooit hebt gehad. Een dag lijkt nooit genoeg uren te tellen. Door beide borsten tegelijkertijd af te kolven, kun je de tijd halveren in vergelijking met het om de beurt afkolven van elke borst. 1

2. Genereert een extra toeschietreflex

Het is aangetoond dat door dubbel kolven het melkafgiftehormoon oxytocine vrijkomt, wat resulteert in een extra toeschietreflex in de borst. Dit betekent dat je tot 18% meer melk kunt afkolven in slechts één afkolfsessie. 1

3. Levert melk met een hogere energiewaarde op

Als je dubbelzijdig kolft, worden je borsten beter geleegd. Daardoor heeft de afgekolfde melk een hoger vetgehalte dan wanneer je enkel zou kolven. Geweldig om de gewichtstoename van je baby te stimuleren!

4. Flexibel inzetbaar

Een dubbele kolf kan indien nodig als een enkele kolf worden gebruikt. Zo krijg je het beste van twee werelden: je kunt één borst afkolven en je baby tegelijkertijd borstvoeding geven, of beide borsten afkolven en de voeding bewaren voor later.

Ontdek het gemak van handsfree afkolven

Met onze Medela Kolfbeha voor handsfree afkolven of onze 3-in-1 Borstvoedings- en Kolfbeha houd je je handen vrij en heb je meer flexibiliteit en vrijheid om andere dingen te doen tijdens het afkolven.
 

Vind de juiste dubbele elektrische borstkolf

Medela heeft twee elektrische borstkolven voor persoonlijk gebruik. De compacte en gebruiksvriendelijke Swing Maxi™ met USB-oplaadbare accu en onze slimme Freestyle Flex™ borstkolf die je kunt koppelen met de gratis Medela Family app en die is voorzien van handige extra functies.

Als je een premature baby hebt of je je melkproductie in de eerste uren na de geboorte op gang moet brengen, raden we je aan om onze professionele dubbele elektrische borstkolf Symphony™ te gebruiken, die in veel ziekenhuizen beschikbaar is en waarvan bewezen is dat deze tijdige initiatie en een goede melkproductie op de lange termijn effectief ondersteunt.

Dubbele elektrische borstkolf
Freestyle Flex Baby Innovation Award winner Freestyle Flex™

De nieuwe Freestyle Flex™ is een elektrische borstkolf die perfect in jouw leven past: dankzij het lichte, compacte ontwerp en de via USB oplaadbare accu ...