Nouvelle série de webinaires en direct

webinar header

Grâce à une nouvelle série de webinaires gratuits, Medela souhaite soutenir les professionnels de l'accouchement dans leur travail quotidien avec les femmes enceintes et allaitantes! S'appuyant sur des décennies d'expérience combinées aux derniers résultats de la recherche scientifique, Medela souhaite vous aider à donner à vos patientes un bon départ dans leur allaitement, ainsi qu'à développer et maintenir une bonne lactation sur le long terme.

Medela France organise désormais des webinaires pour les professionnels de la santé en France et à l'étranger. Ces webinaires sont également ouverts aux professionnels francophones de Belgique.

Visitez la site de Medela France : Aperçu des événements | Medela

Informations uniquement en néerlandais

Nienke van den Ende

Lactatiekundige Nienke

Nienke van den Ende is gecertificeerd lactatiekundige IBCLC sinds 2012. Naast haar opleiding als obstetrie verpleegkundige heeft ze zich verder gespecialiseerd als lactatiekundige. Ze heeft vele jaren met passie gewerkt in het OVLG-West Ziekenhuis in Amsterdam. Daarnaast werkt ze als zelfstandig lactatiekundige waarbij ze jonge gezinnen thuis begeleid. Sinds 2018 is ze werkzaam bij Medela, waar ze betrokken is bij de vertaling van wetenschappelijk onderzoek voor de Nederlandse en Belgische markt, training en scholing van professionals in de geboortezorg op het gebied van lactatieprotocollen en kwaliteitsverbeteringsprocessen. Nienke is lid van de NVL en de VSBB.

Ferial Bekker

Borstvoedingsdeskundige Ferial

Ferial Bekker is Education Manager en sinds 2005 werkzaam bij Medela. Ze heeft de opleiding Lactatiekundige aan de Katholieke Hogeschool Limburg in Hasselt afgerond. In 2011 heeft ze haar certificaat behaald. Aangezien ze geen medische achtergrond heeft is ze niet officieel gecertificeerd als  IBCLC. In de dagelijkse praktijk zet ze haar kennis en uitgebreide ervaring in bij de ontwikkeling van  trainingen en scholingen voor medewerkers én professionals, op basis van de wetenschappelijke  onderzoeken gefaciliteerd door Medela. Verder is ze betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van diverse educatieve en kwaliteitsprogramma’s bij Medela.