Aankoop

Voor inkoopafdelingen zijn de oplopende zorgkosten een voortdurende uitdaging. Als leverancier van technologie voor de gezondheidszorg legt Medela zich toe op een optimale service waarbij het welzijn van patiënten centraal staat, maar waarbij tegelijkertijd rekening wordt gehouden met de financiële beperkingen waarmee ziekenhuisdirecties en inkoopafdelingen te maken hebben.
Aankoop

Aankoop van medische hulpmiddelen

Medela biedt een assortiment vacuümpompen en ondersteunende accessoires voor chirurgen, verpleegkundigen, ademhalingsspecialisten, kinderafdelingen en verloskamers. Maar ook voor het verpleegkundig en technisch personeel in ziekenhuizen en thuiszorgteams biedt de medische apparatuur van Medela veel voordelen.

Medela heeft een assortiment medische hulpmiddelen voor thoraxdrainage, het vrijmaken van luchtwegen en vacuümtechnologie, vloeistofopvang en vloeistofbeheer, wonddrainage en vacuümbevalling. De verschillende typen vacuümsystemen van Medela hebben uiteenlopende specificaties, zodat het medisch personeel voor elke toepassing de juiste pomp kan kiezen, van operatieve en endoscopische ingrepen tot post-procedurele revalidatie.

Medische vacuümsystemen

Complete medische vacuümsystemen

Bij de aanschaf van een Medela product haalt u niet alleen de allernieuwste ontwerpen en technologie in huis, maar ook training op locatie, ondersteuning en after-sales.

Er is een volledig assortiment met onderling uitwisselbare accessoires zoals vloeistofopvangsystemen, vacuümslangen en filters, voor flexibiliteit en minder voorraad.

Kostenvoordelen

Kostenvoordelen op de lange termijn

Alle vacuümpompen hebben een garantie van minimaal twee jaar en uit de serviceregistratie van Medela blijkt dat de pompen duurzaam zijn en lang meegaan. Alle Medela vacuümunits zijn volledig afgedicht, wat besmetting voorkomt. De pompbehuizing kan na gebruik worden afgenomen met desinfecterende middelen, zodat de unit veilig kan worden hergebruikt. Dankzij het modulaire ontwerp zijn alle Medela producten gemakkelijk op te slaan en kunnen ze snel in elkaar worden gezet.

Producten