Medische technologie

Medisch technici en verpleegkundig personeel moeten zorgen dat de medische apparatuur goed werkt, zodat chirurgen en artsen zich op de patiënt en procedure kunnen richten. De systemen van Medela zijn ontworpen met het oog op gemakkelijke bediening en zijn uitgerust met functies zoals akoestische en visuele signalen bij een verstoring of afwijking van de normale werking of de aanbevolen instellingen.
Complete training

Complete training over de medisch technologische producten

Medela University is een uitgebreid trainingsplatform met instructies over het veilige gebruik van Medela producten voor diverse toepassingsgebieden, ondersteund met zeer gedetailleerde achtergrondinformatie, trainingsvideo's en lesondersteuning. Als hulpmiddel bij deze training is tevens een serie 'Quick Cards' verkrijgbaar, met een overzicht van de belangrijkste bedieningsstappen van elk apparaat van Medela. Deze kaarten bieden een handige samenvatting van de gebruiksaanwijzing voor gebruikers die bekend zijn met het apparaat, maar het misschien niet regelmatig gebruiken.

Medela biedt tevens uitgebreide technische ondersteuning via haar filialen en servicemedewerkers voor reparatie, onderhoud en veiligheidscontroles van medische hulpmiddelen, klachtenafhandeling en het ontwikkelen van trainingsprogramma's op maat.

Vacuümpompen

Vacuümpompen voor alle toepassingen

Er is een Medela vacuümsysteem voor elke situatie waarin rekening moet worden gehouden met essentiële parameters zoals vacuümkracht, vloeistofflow en stationair dan wel mobiel gebruik. De belangrijkste toepassingsgebieden van Medela vacuümpompen zijn drainage, vacuümtechnologie en vrijmaken van de luchtwegen. Door middel van een uitgebreid assortiment accessoires kan het systeem volledig op uw behoeften worden toegesneden.

Medische vacuümtechnologie

Medische vacuümsymstemen – ontworpen om jarenlang te presteren

Door het modulaire ontwerp kan de apparatuur van Medela gemakkelijk worden onderhouden en in elkaar worden gezet. De vacuümunit (pomp) is de basis van alle apparaten van Medela en de huidige modellen zijn het resultaat van meer dan 50 jaar ervaring in de medische vacuümtechnologie.

Producten