Pediatrische en verloskundige oplossingen

Op basis van haar kennis en technologie ontwikkelt Medela een assortiment producten voor verloskamers, ter ondersteuning van bevallingen. We willen verloskundige ingrepen zo efficiënt en veilig mogelijk laten verlopen. Medela stelt zich in de pediatrie ten doel om de gezondheid van baby's en kinderen van alle leeftijden te ondersteunen met hoogwaardige, gebruiksvriendelijke producten. Bij de specificaties en bedrijfsparameters van alle pediatrische hulpmiddelen van Medela is rekening gehouden met de bijzondere kwetsbaarheid van deze groep patiënten.
Vacuümbevalling

Vacuümbevalling (VAD)

De normale bevalling is een proces in drie fasen dat begint met het verstrijken van de baarmoederhals, gevolgd door de feitelijke geboorte van de baby en ten slotte het afdrijven van de placenta. Bij een vacuümbevalling wordt de bevalling ondersteund als de weeën erg lang duren en het geboorteproces voor de moeder stress en moeilijkheden oplevert. De procedure voor vacuümbevalling is een alternatief voor de tangverlossing.

Soepele en zachte bevalling met Medela's oplossing voor vacuümbevalling

Medela biedt een aanpasbare oplossing voor vacuümbevalling met een actief vacuüm, ontwikkeld voor efficiënt en veilig gebruik met een uitgebreid assortiment vacuümcups voor eenmalig gebruik, herbruikbare vacuümcups en diverse aanvullende accessoires.

Medela's systeem voor vacuümbevalling bestaat uit de medische vacuümpomp "Basic" van Medela en een uitgebreid assortiment vacuümcups voor eenmalig gebruik, herbruikbare vacuümcups en diverse aanvullende accessoires. De Basic vacuümpomp van Medela biedt een snelle vacuümopbouw. Het vacuüm wordt betrouwbaar gehandhaafd, zodat de vacuümcups op hun plaats worden gehouden. Het doel is om de moeder te ondersteunen en te zorgen dat de bevalling op zachte en beheerste wijze verloopt.

Luchtwegen vrijmaken

Luchtwegen vrijmaken

Het vrijmaken van de luchtwegen dient om secreties te verwijderen die zich ophopen in de ademhalingswegen. Het inbrengen van een tracheotomiebuis is een vaak voorkomende ingreep die kan leiden tot een grotere slijmproductie en een verminderd vermogen van de patiënt om dit slijm op de normale wijze weg te werken, bijvoorbeeld door te hoesten. Bij het vrijmaken van de luchtwegen wordt er overtollig slijm uit de tracheotomiebuis verwijderd waardoor de luchtdoorstroming wordt hersteld.

Medela begrijpt dat jonge patiënten andere behoeften hebben dan volwassenen en heeft daarom een vacuümpomp voor de luchtwegen ontwikkeld die speciaal geschikt is voor jonge kinderen. De belangrijkste kenmerken van deze vacuümpompen zijn hun stille werking en de gegarandeerde hygiëne, gecombineerd met veiligheidsfuncties zoals de speciale veiligheidskamer en een overloopbeveiliging om besmetting van de pomp te verhinderen.

Clario Toni: vrijmaken van de luchtwegen bij kinderen

De Medela Clario Toni vacuümpomp werkt met lage vacuümniveaus en is speciaal ontwikkeld voor zuigelingen en kinderen bij wie de luchtwegen vrijgemaakt moeten worden. Dankzij het drievoudig hygiënische ontwerp is teruglopen van vloeistof in de pomp uitgesloten. De Clario Toni is licht, dus hij is draagbaar en kan overal mee naartoe worden genomen. De drie vooraf ingestelde vacuümniveaus zorgen voor een eenvoudige bediening.

Producten
Producten