Thopaz+ University

Thopaz+ University biedt beknopte en eenvoudige opstellings- en trainingsvideo's zodat u Thopaz+ zelfverzekerd en geïnformeerd kunt gebruiken.
Video's

Trainingsvideo's

Disclaimer: de volgende video's dienen slechts voor demonstratiedoeleinden en vormen absoluut geen vervanging voor de gebruiksaanwijzing.

Playlist

Technisch

Technisch

Samenvatting onderzoeksbevindingen Thopaz

Uit onderzoek blijkt dat door de toepassing van het Thopaz thoraxdrainagesysteem zowel de duur van de drainagetherapie als de duur van het ziekenhuisverblijf wordt verkort – wat ziekenhuizen een kostenbesparing kan opleveren. Thopaz helpt bij het mobiliseren van de patiënt en zowel personeel als patiënten prefereren dit systeem boven traditionele thoraxdrains.

Ga naar de Thopaz onderzoekspagina voor nadere inlichtingen of download hieronder de nieuwste onderzoeksbevindingen.

App

Probeer Thopaz+ met de Simulator App

Medela hecht groot belang aan persoonlijke en professionele training over het gebruik van Thopaz+. Ondersteunend hiervoor ontwikkelde Medela de Thopaz+ Simulator.

Vanaf nu is deze simulator ook te downloaden als app. Zodat u kunt oefenen waar en wanneer u het wilt.  Want training, oefening en de juiste begeleiding geven u het vertrouwen in het apparaat en dragen bij tot de beste zorg voor de patiënt.

 

Download de Thopaz+ Simulator app hier voor ANDROID of hier voor APPLE.

Producten
Producten
Downloads
Meer informatie
Meer informatie

Ondersteuning chirurgie met medische technologie

Meer lezen

Medische technologie

Meer lezen